Portfolio

If science fiction is the mythology of modern technology, then its myth is tragic.

- K . Lin Ursula Guin

We hebben de afgelopen weken weer mooie websites opgeleverd

Stadspartij Purmerend

De Stadspartij is een democratische politieke partij, die voor de belangen van alle inwoners van Purmerend opkomt. Wij hadden de eer om hun website te mogen bouwen, deze website is gebouwd met Wordpress

https://www.stadspartijpurmerend.nl/

Koffie Loket

Voor het bestellen van broodjes en turkse pizza is Koffie Loket een begrip in Purmerend. Wij zijn in Purmerend de enige broodjeszaak met een eigen treinhalte. We zitten in de voormalige wacht- en loketruimte van het Station Overwhere.
Dus ideaal gelegen voor even snel een broodje of een kop superlekkere  koffie.

https://www.koffie-loket.nl

Image
Image

Bloemen aan de Vecht

Bloemisterij Bloemen aan de Vecht is een stijlvolle bloemenzaak in een drukke straat in de oude binnenstad van Breukelen. Deze zaak staat bekend om zijn dagelijks verse bloemen en cadeauartikelen. In de webshop staat een keuze uit boeketten, rouwbloemen en cadeauartikelen. Levering is niet alleen in Breukelen maar door heel Nederland. 

https://www.bloemenaandevecht.nl

Wijkkerngroep Purmer Noord

De Wijkkerngroep bestaat uit bewoners die zich vrijwillig inzetten voor het wel en wee in onze wijk. 

Deze vrijwilligers ondersteunen, namens de wijkbewoners de wijkmanager, door mee te helpen en/of mee te denken, te adviseren of op andere manieren actief te zijn voor de wijk. 

De wijkkerngroep beschikt over een door de gemeente verstrekt budget, waaruit kleine projecten kunnen worden gefinancieerd. 

https://www.kerngroeppurmernoord.nl

Stomerij Zeekant

Voor Stomerij Zeekant Purmerend en Beemster de website Stomerij-purmerend.nl. Deze stomerij heeft een uniek concept in Purmerend en Beemster. Gratis ophalen en bezorgen van was- en stoomgoed. Verder een reparatieservice en doet ook woningtextiel zoals gordijnen, tuinkussens en tapijten. 

https://www.stomerij-purmerend.nl

 

DJ Mister Jones

Een gespecialiseerde DJ die vooral op bruiloften draait. Hij doet natuurlijk ook bedrijfsfeesten, huis- en tuinfeesten, verhuur van DJ gear en licht. Drive-in show, je kan het niet zo gek bedenken dan heeft hij het wel. Hij kan draaien voor 10 tot 2500 mensen met een perfect geluid en lichtshow voor een zeer scherpe prijs.

https://www.djmisterjones.nl

Wilt u ook zo'n mooie website?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Image