Over ons.

Mijn naam is Herman Reurts, eigenaar van Joomlaworks.nl en geboren in Amsterdam op 4 maart 1951. Ben dus gepensioneerd en mijn beroep was sinds 1996 webdesigner bij een bloemisterij/ kadoshop in Amsterdam.
Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan!

Ik werkte daar met Magento en Joomla. Deze shop is in de jaren uitgegroeit tot een van de grootste kado-champagne en bloemenshop van Nederland. Dus heb ik veel ervaring in het maken van webshops en websites. Ik werk nu vanuit huis en heb dus geen dure kantoorruimte en geen personeel. Ik kan voor lage kosten webshops en websites maken voor bedrijven, particulieren en verenigingen.

Bedrijfswebsites en webshops

Een bedrijfswebsite of webshop is het visitekaartje voor uw bedrijf. Door de jarenlange ervaring in het maken van deze websites kunnen wij een zeer knappe en vooral veilige website maken.

Particuliere websites

Joomlaworks maakt fraaie websites in Joomla of Wordpress voor verenigingen, stichtingen, hobbyisten en nog meer, voor een zeer lage prijs. Eenvoudige websites met een mooie look en feel lever ik al vanaf 150 euro. Klaar binnen één week.

Hoe kan ik u van dienst zijn?
Goed luisteren naar wat u wilt.

Nieuwe website of webshop
Allereerst gaan we met u in overleg, wat zijn de plannen, waar dient de website voor. Wilt u een website of een webshop. Samen in overleg maken we een schetsontwerp en offerte. Daarna na goedkeuring gaan we aan de slag. 

Wilt u ook dat wij een logo maken dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Verder wordt de website of webshop in uw huisstijl gemaakt.
Een website wordt gemaakt met het CMS platform Joomla! Deze is zeer veilig en ook makkelijk zelf in te vullen.

Website of webshop moderniseren
Heeft een webshop of website die niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet, dan bent u bij Joomlaworks.nl aan het juiste adres. 

Hierbij wordt er een rapport opgemaakt van de bestaande website of shop.
Daarbij krijgt u een overzicht van wat de mogelijkheden zijn plus een passende offerte. 

Image

“Joomlaworks, websites

vanaf € 150”