Wij bouwen bedrijfswebsites in Wordpress of Joomla
vanaf 399 euro

Wat wij u aanbieden

Een website die lang meegaat, geheel voor u op maat gemaakt.

Ontwerp

Geheel in uw eigen huisstijl gemaakt, u bepaalt zelf hoe de website eruit gaat zien, wij maken van te voren een schets en werken deze uit naar verschillende voorbeelden waaruit u kan kiezen.

Teksten en foto's

U levert zelf de teksten en foto's aan. Als dit niet gaat lukken dan kunnen wij deze voor u verzorgen.

SEO optimalisatie

Wij zorgen voor een SEO optimalisatie van uw website zodat deze goed zal presteren op de zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Zelf bijhouden

Na oplevering is het heel simpel om uw eigen website bij te houden. Wij helpen u op weg.

Wat krijgt u voor 399 euro

Een knappe moderne website geheel naar uw wens, geheel gevuld met foto's en teksten, inclusief een domeinnaam en hosting voor het 1e jaar na oplevering, inclusief aanmelding bij de zoekmachines.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ons werk is anders

Het is de lange ervaring wat ons geleerd heeft om goede websites neer te zetten die er goed uitzien en goed presenteren in de zoekmachines.

01 Luisteren en adviseren

We beginnen met luisteren en adviseren u met het juiste ontwerp en inhoud. Na ons gesprek gaan we aan de slag en maken we één of meerdere ontwerpen.

02 Ontwerpen en maken

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag, tijdens de bouw krijgt u regelmatig een update en een inlog zodat u altijd kan corrigeren.

03 Oplevering

Bij oplevering worden alle punten nog eens na gelopen, als alles in orde is gaat de website live. Tevens melden we de website aan bij de diverse zoekmachines

Of bel ons op 0637144019